INTOUCH2CONNECT

 

 

 

Transformatiecoaching| Natuurcoaching| Brainspotting| Sjamanistische healing & bodywork

Deep transformation & healing from the core of your Being

To unlock natural power, pure love and potential

Feel welcome and free to connect!

IMG_1640_edited_edited.png

Je bent een bewuste man of vrouw, klaar voor diepgaande transformatie en heling omdat je je wilt bevrijden van lijden en op zoek bent naar liefde & vervulling, van binnen uit.

JE VERLANGT NAAR:

Ontsluiting van jouw natuurlijke kracht, pure liefde en potentieel 

Om vanuit een vrij hart te leven & jouw natuurlijke 'gifts' aan de wereld te geven

 

IK HELP JE:

Dieper bij jezelf naar binnen te gaan, om de 'root' van innerlijke blokkades, conditioneringen, patronen, onverwerkte emoties en lagen van bescherming  te transformeren en te helen, waardoor meer bewustzijn, diepere gronding en innerlijke balans ontstaat. Waardoor vanuit een veilige basis, jouw hart en natuurlijk potentieel zich (verder) kan openen.

DOOR:

De oorsprong van (onbewuste) beperkende patronen, overtuigingen, beschermingsmechanismen, emoties, trauma en innerlijke delen bewust te worden, diepgaand te verwerken, integreren en helen

Maskers af te zetten, kwetsbaarheid, authentieke behoeften, natuurlijke kracht en pure liefde toe te laten en tot uitdrukking te brengen

In diepere verbinding te komen met jezelf, jouw innerlijk kompas en innerlijke Bron, via de wijsheid en zelf-helend vermogen van jouw lichaam, het innerlijk bewustzijn en de kracht van de natuur 

Balans te creëren tussen lichaam, geest en ziel door jouw levensenergie te laten stromen tussen buik, hart, hoofd en handen. 

Je uit te dagen uit je comfortzone te stappen, jouw intuïtie, nieuwe inzichten en diepe wijsheid te volgen. En jouw diepe doelen en verlangens te realiseren, van binnen uit​

Ik bied begeleiding voor persoonlijke-, spirituele groei en heling, vanuit een veilige liefdevolle bedding, middels transformatiecoaching, natuurcoaching, brainspotting en sjamanistische energetische healing & bodywork.

Ik werk holistisch, lichaams- en ervaringsgericht.

VISIE EN MISSIE

Deze "nieuwe" tijd vraagt om nieuwe structuren, manieren van Zijn, samen Zijn en van samen leven vanuit het Hart en in balans met de natuur. Het "oude" hiërarchische denken en onnatuurlijke manieren van leven, werkt niet meer. Het is tijd om onszelf diep en eerlijk aan te kijken, ons lichaam te bewonen, onze binnenwereld te zuiveren waardoor buik, hart, hoofd en handen in balans komen, we ons weer heel en verbonden gaan voelen en ons vol-ledig potentieel zich kan ontvouwen. Wat een diep gevoel van liefde en vervulling geeft, van binnenuit

Ik verlang naar oorspronkelijkheid, versimpeling, een manier van leven met elkaar vanuit gelijkwaardigheid, authenticiteit, vrijheid, verbinding en liefde. In verbinding met de wijsheid van ons lichaam, moeder natuur, ons hart, elkaar en de Bron. Ik voel dat dit mogelijk is en draag hier aan bij middels mijn eigen transformatie- en helingsproces en door bewuste mannen en vrouwen een veilige bedding te bieden om hetzelfde te doen. Wil je graag meer weten of met mij kennismaken, voel je vrij om mij een berichtje te sturen of om bel me:  0616962938. 

                                                                                            Liefs Sandra

AANBOD

COACHING

Binnen COACHING breng ik je je middels verdiepende vragen, begeleide visualisaties, oefeningen, schaduw en lichtwerk, innerlijk delenwerk en meditaties dichter bij wie je werkelijk van binnen bent, via meer (lichaam)bewustZIJN en (ervaren) zelfkennis. En anderzijds naar meer regie en richting in je leven, door beter om te leren gaan met jouw emoties, schaduwdelen en beschermers die je afhouden van leven vanuit kracht,  kwetsbaarheid, wijsheid en liefde en het bereiken van jouw levensdoelen.

HEALING

Binnen HEALING sessies wordt veelal in stilte op diepe onbewuste lagen gewerkt, het zelfhelend vermogen van het (energie)lichaam wordt aangesproken, bewustwording, verwerking en heling vindt plaats op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Waardoor je gezonder, meer geaard en in balans, bewuster, krachtiger en liefdevoller in het leven komt te staan.

Brainspotting en sjamanistische energetische healing & -bodywork vinden in de praktijkruimte plaats. 

TRANSFORMATIECOACHING

TRANSFORMATIECOACHING

Voor mensen die zich meer bewust wil worden van hun onbewuste (gewoonte)patronen en beschermingsmechanismen, die om willen leren gaan met hun emoties en conflicten in hun binnenwereld, minder willen denken en meer willen voelen, vanuit kwetsbaarheid, innerlijke waarheid en wijsheid willen gaan leven in verbinding met de Bron.

NATUURCOACHING

NATUURCOACHING

Voor mensen die een diep doel of verlangen willen verwezenlijken, die hun innerlijke wijsheid, creatiekracht en natuurlijke gifts hiervoor willen inzetten en ontdekken. De natuur als zuivere spiegel, teacher en krachtbron willen gebruiken om dicht bij zichzelf te komen, te ontspannen en zich te openen voor nieuwe inzichten en mogelijkheden. Met een concreet hart&soul manifestatieplan ga je naar huis.

BRAINSPOTTING

BRAINSPOTTING

Voor mensen die terugkerende patronen, pijn en trauma diepgaand willen transformeren en loslaten. Heling via het zelfhelende vermogen van het lichaam, het zenuwstelsel en het verwerkingscentrum in de hersenen op een zachte, mindfulle & diepgaande wijze. Middels een laagdrempelige, revolutionaire en effectieve traumatherapie methode. Het werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau door.

SJAMANISTISCHE HEALING

SJAMANISTISCHE HEALING

Voor mensen die klaar zijn voor diepe healing middels zuivere energie vanuit de Oerbron die het chakrasysteem opschoont en blokkades opheft, intuïtief lichaamswerk die het lichaam opent, sjamanistische taal, klank & zang om het proces te ondersteunen en de healing te verdiepen.

WERKWIJZE

 

Omdat bewustwording, transformatie en heling, veiligheid, geduld en commitment vragen, werk ik bij voorkeur in trajectverband. 

Een traject wordt op maat aangeboden. De  werkvormen kunnen apart of aanvullend op elkaar worden ingezet afhankelijk van jouw doel. De eerste bijeenkomst zal bestaan uit een intake en een inhoudelijke sessie. Na de eerste bijeenkomst kun je beslissen of je verder wilt met een 1:1 coach- en/ of behandeltraject.

Gemiddeld zijn er 4 à 6 sessies nodig voor wezenlijke verandering &  transformatie

7 à 10 sessies voor diepgaandere transformatie of complexere problematiek.

Losse  extra sessies zijn na een traject mogelijk voor "onderhoud", verdieping of een volgende stap in jouw ontwikkeling/ ontwakingsproces.

Yoga at Home

 

Het lichaam is de tempel van de Ziel, instrument tot transformatie en hulpbron naar het NU