Search
  • sandrinhagre

De natuur als helende kracht

De schoonheid & perfectie van de natuur is een spiegel van wie wij werkelijk zijn! Wij zijn van binnen natuur, heel intiem met de natuur verbonden en onderdeel van de natuurlijke kringloop! Dit besef is in mij zo diep doordrongen, dat ik soms vergeet dat andere mensen in een hele andere realiteit leven. Inmiddels 16 jaar geleden ben ik op zoek gegaan naar de connectie met deze liefdevolle onderstroom na een mega burn-out een langdurige ziekte (ziekte van Lyme) die heel lang niet is onderkend. Ik ben mijzelf en mijn innerlijke kracht volledig kwijt geraakt. Het terugvinden van mijzelf ging eerlijk gezegd eerst via het onderkennen van mijn imperfecties, de schaduwdelen die ik handig had weggestopt en waar ik vanuit het denken onbewust bij weg bleef. Ik moest ECHT gaan leren voelen. Wat iets anders bleek te zijn dan te denken over voelen. Ik moest gaan begrijpen wat projectie is en hoe de buitenwereld een spiegel is van onze binnenwereld. En ik moest mijn diepere stem en waarheid serieus gaan nemen, radicaal zou ik bijna willen zeggen. Mijn fysieke en geestelijke gesteldheid dwong mij mijn leefwijze, leefritme en keuzes drastisch te veranderen en conditioneringen los te laten. Achteraf kan ik zien hoe perfect deze enorm lastige situatie en lange periode was om mezelf te leren kennen, mijn grenzen en wensen maar ook de liefdevolle onderstroom die ik het Leven noem. Door in alignment te gaan leven met zowel ons persoonlijke zelf (die voor mij voelbaar is in het buikgebied, waar we kunnen voelen wat voor ons wel en niet klopt) als ons spirituele zelf (waar alles al goed IS en niets veranderd hoeft te worden), ontstaat steeds meer integratie en flow in ons dagelijks leven. Waardoor we steeds meer de perfectie gaan zien van het leven, de Schepping en van onszelf. Precies zoals we zijn!

Wie van jullie deelt deze liefde en connectie met de natuur met mij of heeft de natuur als heel helend ervaren in zijn/ haar ziekteproces? Laat een comment achter..ik lees het graag...

X Sandra


2 views0 comments

Recent Posts

See All