Waarom ik werk zoals ik ben....

 

Ik heb mij vele jaren verdiept en gespecialiseerd in de invloed van ons denken en onze conditioneringen op ons gevoelsleven en ons gedrag,  als cognitief gedragstrainer en mindfulness coach van mensen die met justitie in aanraking zijn gekomen. Als lichaamswerker, voicedialogue facilitator en non-dual coach is daar de dimensie van onze Ziel en de Bron bijgekomen. Ik heb veel zelfonderzoek gedaan naar de bewegingen van onze mind ofwel het ego, zelfbeschermingsmechanismen, het loslaten en transformeren van belemmerende gedachtepatronen, conditioneringen, angst en de dynamiek van onze innerlijke delen (onze kwetsbare kind-delen, onze beschermers en delen verbonden met ons hart en Ziel).  Door mijn eigen spirituele ontwikkeling als persoon en als professional middels uiteenlopende opleidingen, ben ik de samenhang tussen lichaam, geest en ziel gaan begrijpen, ervaren en heb ik er mee leren werken. Ik heb een diepe relatie met mijzelf en met mijn lichaam opgebouwd als ingang naar het NU, innerlijk kompas en transformatie. Meditatie, gezond en mindful leven en het opbouwen van zelfkennis, (zelf)acceptatie, zelfregie en zelfliefde zijn heel belangrijk pijlers geweest op mijn eigen pad van heling van o.a een flinke burnout en de ziekte van lyme, het contact met mijn gevoelsleven en innerlijke thema's, waaronder bestaansrecht,  manifestatie-angst, dader- en slachtofferschap, verlatingsangst, angst voor  afwijzing en gevoelens van existentiële  eenzaamheid

Door alle ongemak te leren containen en loslaten en een pittige baan als trainer en begeleider van justitiabelen ben ik als  hoog sensitieve persoongoed geaard geraakt, uit mijn hoofd, dieper in contact met mijn buikgebied en hart. Waardoor ik steeds steviger, echter en puurder in het leven ben gaan staan.  Ik meer impact maak door wie ik ben en wat ik aan innerlijke kwaliteiten, wijsheid en talenten in mij draag. Gedurende mijn persoonlijke en spirituele ontwikkeling heb ik diepe realisaties gehad over de ware aard van onszelf en de aard van ons leven en dit blijft zich ontvouwen. De verbinding met wie ik werkelijk ben en wat ons verbindt en het neerzetten van mijn unieke eigenheid en kwaliteiten vanuit mijzelf als individu geeft veel vreugde en voldoening. Het leven is zo magisch en bijzonder. Ik koester deze innerlijke en uiterlijke ontdekkingsreis en wil er het allerbeste en mooiste uithalen.  

1502597_10153324816518618_88365901441623

Waarom jij met mij zou willen werken?

Ik zie mensen voor wie ze werkelijk zijn, achter de maskers, pijn en overlevingsmechanismen waardoor ze zichzelf gaan zien. Ik laat hen voelen hoe zij zich werkelijk voelen, waardoor ze zichzelf gaan voelen. Ik begeleid hen via het lichaam naar hun innerlijke waarheid, stem en wijsheid waardoor ze stappen kunnen nemen die echt bij hen passen. Ik bied inzicht in eigen beschermingsmechanismen en hoe daar mee om te gaan. Bedding bij transformatieprocessen van belemmerende patronen, pijn en emoties waardoor gronding en ontspanning ontstaat, het hoofd rustiger wordt,  innerlijk leiderschap voelbaar, het hart zich kan openen en zij vanuit hun essentie en potentieel tot bloei kunnen komen, in hun licht kunnen gaan staan en echt kunnen gaan stralen.  En ik ook. 

Ik begeleid mensen zowel binnen als buiten in de natuur. Binnen in een veilige omgeving om diepere processen aan te gaan en hun eigen beperkende patronen en overlevingsmechanismen te leren kennen en nieuwe inzichten te krijgen over onze ware natuur o.a. in mediaties. En in de natuur omdat wij daar moeiteloos tot rust, ontspanning, inspiratie, ruimere perspectieven en diepe inzichten kunnen komen, omdat wij Natuur ZIJN en ons hier THUIS voelen. Het werken met mindfulness, symboliek en metaforen in de de natuur brengt ons dichter bij ons zelf, het spiegelt onze binnenwereld en maakt relatief snel zichtbaar wat er onder de oppervlakte speelt.  Duidelijk wordt welke richting wij op willen en hoe onze doelen en verlangens te realiseren

Als je het verlangen voelt jezelf beter en dieper te leren kennen, alles wat jou niet dient los te laten, uit je comfortzone te stappen en jouw bewustzijn en perspectief te verruimen, dan zie er naar uit jou te leren kennen!

 

Liefs Sandra