Coaching 

Als coach werk ik op gevoel & intuïtie en maak gebruik van alle methoden die ik mij heb eigen gemaakt welke 

transformatie- en bewustzijnsgroei ondersteunen. Ik werk vanuit het hart waar geen oordeel is, wel een gevoel van verbinding en liefde. Vanuit deze basishouding ga ik samen met jou op innerlijke ontdekkingstocht uit om te onderzoeken hoe jij de weg terug naar jouw authentieke natuurlijke zelf kunt vinden. Vanuit die plek kun je jouw ware potentieel gaan voelen en vormgeven. Het leven leven op een manier die voedend en vervullend is. Mijn ervaring is dat het een integrale aanpak vraagt waarin alle aspecten van het leven aandacht krijgen. Ik begeleid je hier graag bij met verschillende coachvormen. In de praktijk blijken lifecoaching, transformatie coaching en non- dual coaching goed te combineren te zijn en elkaar aan te vullen. Brainspotting kan onderdeel uitmaken van een coachingstraject maar ook apart als behandeltraject worden ingezet als middel tot transformatie en heling. Hoeveel sessies nodig zijn hangt van de persoon, het doel  en de klacht af.

01.

Binnen de coaching geven we aandacht aan alle levensgebieden in jouw leven. We kijken naar jouw huidige levenswijze en hoe deze stapsgewijs meer afgestemd kan worden op de waarden, behoeften en verlangens van jouw hart. We besteden aandacht aan jouw gezondheid en voeding van lichaam, geest en ziel zodat jouw algehele gevoel van welzijn vooruit kan gaan.We kijken naar jouw levensweg en wat de kern van jouw talenten en kwaliteiten zijn, dat wat jou jou maakt en wat jij in essentie hier komt brengen. Ook besteden we aandacht aan het stapsgewijs vorm geven van jouw unieke kwaliteiten en talenten zodat jij jouw ware potentieel kan leven.

 

Om dieper contact te kunnen maken met jouw hart en essentie en alles wat daar nog tussen staat (niet stroomt) bied ik begeleiding in de vorm van transformatie- coaching, non-dual coaching en relatie-coaching. Ik werk op het snijvlak van psychologie en spiritualiteit zodat er zowel gewerkt kan worden op het niveau van de persoonlijkheid als dat wat daaraan voorbij gaat, de realisatie van jouw essentie, jouw authentieke natuurlijke zelf.  

02.

Als er sprake is van onverwerkte emoties en/of als je behoefte hebt om dieper contact te maken met jouw innerlijke wijsheid en essentie kunnen we middels transformatie coaching en non-dual coaching contact maken met het onderbewuste, waar zowel de donkeren delen als de lichte delen ontmoet kunnen worden .

Via transformatie coaching leer je via je lichaamsbewustzijn toegang te krijgen tot het onderbewustzijn, daar waar oude onverwerkte pijn/conditioneringen/ kwetsbare gevoelens/ trauma liggen opgeslagen die een grote invloed hebben op jouw leven zonder dat je dat door hebt. Hierbij gebruik ik lichaamswerk, mindfulness, voicedialogue, innerlijk kind werk, visualisaties en brainspotting.

Via visualisaties en voicedialogue kan je in contact komen met je eigen diepe innerlijke wijsheid via innerlijke delen die verbonden zijn met jouw ziel; ook wel transpersoonlijke delen genoemd. 

 

Via non-duale coachingsoefeningen (inquiry, visualisaties, mindfulness en meditaties) kunnen we via het lichaam contact maken met jouw essentie, de ervaring van liefde, stilte, ruimte en vrijheid. Je kunt gaan ervaren dat je niet je gedachten en emoties bent, maar bewustzijn, de waarnemer, de stilte en de zachte liefde die hierachter voelbaar is. Dat is wat je in wezen bent, dat wat we allemaal gemeen hebben, waar we allen naar opzoek zijn en wat ons allen met elkaar verbind.

We besteden ook aandacht aan het doorzien van onze ego mechanismen middels voicedialogue, transactionele analyse, inquiry en Past Reality Integration. 

Door zowel de onverwerkte emoties te integreren als de realisaties van jouw essentie, wordt je hoofd steeds rustiger en kom je steeds meer in het NU te leven. Je krijgt hierdoor keuze vrijheid, gaat je innerlijk steeds vrijer voelen om te zijn wie je in wezen bent, je innerlijk kompas te volgen en het authentieke leven te creëren dat overeenkomt met jouw essentie, hart, kwaliteiten en ware potentieel.

03.

Binnen intouch2connect wordt aandacht besteed aan het relateren binnen partnerschappen, maar ook binnen de relaties met anderen. De focus ligt op het bevorderen van wezenlijk authentiek contact op alle niveaus en het aan het licht brengen van alle on(der)bewuste patronen en emoties die aangeraakt kunnen worden in het dagelijks leven en van binnen voor veel opschudding kunnen zorgen. Zij kunnen als een rotsblok in de relatie tussen jou en jouw partner/de ander gaan staan. Als dit bij beide partners/partijen ontstaat dan is er een verwijdering voelbaar, harten die gesloten zijn en en niet meer in wezenlijke verbinding met elkaar kunnen zijn en communiceren. Dat is pijnlijk, je bent samen maar je voelt je toch alleen en eenzaam. Zeker in een partnerschap kan dit tot schrijnende en eenzame situaties leiden. Alle mensen zijn in wezen opzoek naar een diep gevoel van verbinding, geaccepteerd, gezien en gehoord voelen. Dit geeft mensen het gevoel thuis te komen bij een ander. In veel relaties spelen hechtingspatronen/beschermingsmechanismen een rol. We zoeken partners onbewust uit op deze pijnpunten, onvervulde behoeften en oude patronen in de hoop dat de ander deze gaat vervullen en we ons 'eindelijk' gelukkig kunnen gaan voelen. Bewustwording van inter- relationele dynamieken en patronen, het loslaten van oude emoties en leren verbinden met elkaar vanuit kwetsbaarheid en authenticiteit geeft ruimte en openingen om verantwoordelijkheid te gaan nemen voor eigen stukken. Uiteindelijk kan hierdoor een vervullende relatie ontstaan vanuit een gevoel van heelheid in jezelf en gelijkwaardigheid met de ander.

 

Het is soms lastig om daar met elkaar uit te komen, dat wat er van binnen gebeurt in contact met de ander te kunnen communiceren, uit te wisselen en tot acceptatie of verandering te komen. Ik begeleid jullie graag in dit proces, zodat er een verbinding kan ontstaan gebaseerd op ware liefde/ wezenlijk contact/ authenticiteit, samenwerking en integriteit. Ik werk met circling, transactionele analyse en geweldloze communicatie.

 

Indien gewenst kan ik jullie individueel begeleiden bij het doorwerken van innerlijke onverwerkte stukken die om meer aandacht vragen middels transformatie coaching; met name voicedialogue, innerlijk kind werk en brainspotting.

 

"De ander is slechts een spiegel van dat wat zich innerlijk nog niet heel voelt. Wanneer jouw innerlijk verandert verandert de buitenwereld op niet vooraf te voorziene wijze mee."